Corona maatregelen in het Anker

Lieve gebruikers van het Anker,

Twee weken geleden werden de Corona regels voor een duur van twee weken verzwaard. Onze locaties hielden hun baliefunctie, huisbezoeken en afspraken op locatie gingen beperkt door en ook de buurtwerkteams hebben zorgvuldig afgewogen welke activiteiten konden plaatsvinden. Ondanks deze verzwaring heeft stichting Combiwel Buurtwerk de kwetsbare Amsterdammer(tje)s weer in bizarre tijden weten te ondersteunen!

Vanaf 19 november 2020 eindigt de termijn van die extra verzwaring. Theaters, bioscopen, bibliotheken mogen weer open en er mag in groepen gesport worden. Zo mogen ook onze locaties weer open! We keren terug naar de regels van 14 oktober. Hoe dat ook alweer was, lees je hier:

Alles weer op volle toeren? 

Helaas is dat vooralsnog niet mogelijk. Er geldt nog steeds een registratieplicht en het dringende advies van het dragen van een mondkapje. Het dragen van een mondkragen doen we wanneer we lopen door het pand, NIET als u in de activiteitenruimte bent.

Je verlaat het pand via de nooduitgangen, mits je geen lichamelijk beperkingen hebt anders neem je de lift.

Wat betreft het kopje thee of koffie: Er mag koffie en thee geschonken worden maar dit moet op een verantwoorde manier. Voorafgaan aan uw activiteit kunt u eventueel aangeven hoeveel koffie of thee er gewenst is. Vervolgens schenken wij dit uit voor u in kartonnen bekers en zetten dit vervolgens in uw activiteitenruimte. Vervolgens laat u uw deelnemers een voor een hun drankje ophalen.

Laten we met elkaar de basisregels aanhouden:

  • Bij klachten: laat je testen, blijf thuis. Volg het quarantaine-advies 100% op!
  • Was vaak je handen grondig met water en zeep.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
  • Vermijd drukte.
  • Werk thuis, tenzij niet anders kan

Als er vragen of onduidelijkheden zijn dan hoor ik het graag.

Hartelijke groet,

Ercan Ates

Locatieleider Nieuw-West

Mob: 0639613554

Huis van de wijk het Anker