Nieuwe schildercursus gaat van start op 16 mei 2019

In deze zesdelige schildercursus leer je de basisbeginselen van het olieverf schilderen. Onder leiding van een ervaren docent ga je zelfstandig aan de slag met een eigen portretschildering waarop je de nieuw aangereikte olieverftechnieken direct kunt toepassen.

Aan bod komen onder meer kleurentheorie, basisbeginselen van het kleuren mengen, vier belangrijke basisprincipes die nodig zijn om een schilderij in volle glorie uit te laten komen en hoe je deze in je eigen werk kunt toepassen. Aan het eind van de cursus heb je de basistechnieken meegekregen die je nodig hebt om een eigen portret te schilderen volgens de vier basisprincipes van het olieverf schilderen.

Na afloop van de cursus neem je je zelfgemaakte schilderij mee naar huis.De cursus is geschikt voor absolute beginners maar ook mensen met al wat schilderervaring die graag wat meer over olieverftechniek willen leren zijn van harte welkom. Elke les duurt twee uur en vindt eenmaal per week plaats in Amsterdam Nieuw-West in Huis van de Wijk ‘t Anker nabij het Hoofddorpplein, telkens op donderdagavond van 19-21u.Ga voor meer info of om je in te schrijven naar:

www.bonsaibalcony.com