Stoel yoga in het Anker

Bij het woord “stoelyoga” hebben mensen vaak gelijk een oordeel zonder dat ze ervaring ermee hebben. Een goede stoelyoga les heeft gunstige effecten op je lichaam, geest, energie en humeur. Er zijn diverse vormen van yoga in een stoel. Een ervan is de stoelyoga in bedrijven op kantoor en een andere vorm is stoelyoga voor senioren maar er is ook rolstoelyoga en yoga in zorgcentra.

Voor senioren: Een andere vorm van stoelyoga is de stoelyoga voor senioren. Senioren voelen zich niet altijd comfortabel in de houdingen op een matje op de grond.  Zitten of staan op een mat kan door bv. heup- of knieklachten onaangenaam aanvoelen.  Voor mensen zittend in de stoel zijn er ook zonnegroeten en andere yogaseries. Er zijn veel fijne oefeningen te doen op een stoel. Mensen vinden het prettig omdat de effecten zo ontspannend zijn. Yoga in de stoel bestaat ook uit ademtechnieken, series van allerlei bewegingen, stretches, torsies en meditaties.

Elke woensdag 10.30 – 11.30  zijn stoelyoga lessen in huis van de wijk het Anker in Slotervaart. De lessen zijn voor 55 plussers en kosten € 7,- per maand.

Voor meer info en aanmelden, meld je aan bij Mickey Oudkerk Pool

info@yogamix.nl
Website: www.yogamix.nl
T
elnr. 06 54277206 (liever appen dan bellen)