Welkom bij ons Formulieren café!

Lastige telefoontjes, post, werk, administratie (bijvoorbeeld belastingaangifte, een cv opstellen, kinderbijslag aanvragen), geldzaken (bijvoorbeeld schulden oplossen of een uitkering aanvragen), of andere kwesties?

Het formulieren café zorgt ervoor dat je de eerste stap zet.

De maatschappij is continu aan het veranderen. Voor sommige mensen is de verandering niet zo makkelijk. Het formulieren café is er voor iedereen die moeite heeft met het invullen van formulieren of met het indienen van aanvragen. Ook mensen die geen beschikking hebben over een computer en printer kunnen terecht. Een keer in de week op maandagochtend van 10.00 uur ontvangen twee studenten bewoners die ze helpen met hun vragen. Door samen de administratieve werkzaamheden uit te voeren wordt zelfraadzaamheid gestimuleerd.

Passie en Bettemiek, 2 studenten uit Osdorp helpen je graag! Elke maandagochtend zitten zij in het Blommetje (hoekenes 25) van 10:00-12:30 uur. Je hoeft geen afspraak te maken, de deur staat altijd open! Heb je nu geen hulp nodig maar wil je wel meer weten? Kom gerust langs!!
Tot de volgende keer!

Het formulieren Cafe is een samenwerkingsproject van de Academie van de stad en het Huis van de Wijk ‘t Blommetje